27 июня 2023, 12:45

YADEA RN та E8S – нові моделі електроскутерів від Yadea

Мова йде про E8S, що доступний аж у чотирьох кольорах – чорному, білому, сірому, синьому, а також RN, який дає можливість обирати між сірою, чорною та синьою варіаціями.

Дизайн електроскутера Yadea RN класичний, але водночас досить агресивний. Потужність його двигуна складає 1200 Вт, а це означає, що швидкість скутера складатиме 45 км/год. Акумулятор місткістю 23 А·год подарує користувачу змогу долати до 80 км на одному заряді! RN використовує комбіновану гальмівну систему – дискові та барабанні гальма. Головною особливістю моделі є його великий LCD-дисплей, що інформуватиме користувача про стан транспорту. Зокрема присутні усі необхідні елементи для комфортної та безпечної подорожі – люстерка заднього виду, габаритні вогні, USB-роз’єм, містка кишеня для речей. Ззаду пристосувався практичний додатковий багажник – якщо раптом довелося їхати до крамниці.

Yadea E8S – дещо більш швидкісний та витриваліший варіант. 2000-Вт двигун розжене скутер до 50 км/год, а місткість 38 А·год акумулятора дозволить долати понад 100 км на одному заряді. Гальма тут відповідні – передні та задні дискові. Діаметр диска колеса складає 12 дюймів, що робить цю модель справжнім всюдиходом.

Електроскутери RN та E8S живляться від графенових акумуляторів. Відмінною особливістю графенового акумулятора є висока швидкість заряджання, можливість роботи за несприятливих (дуже низьких та дуже високих) температур і більш “чесна” витрата заряду в порівнянні з іншими типами акумуляторних батарей.

Розвиток електротранспорту набирає обертів! Ефективність та універсальність нових моделей від Yadea свідчать про невпинне зростання технологічного потенціалу таких засобів пересування. Саме час спробувати особисто та переконатися!
Оцените новость:
  • 1 оценка